Står du stadig og mangler et par gaver til dine kære ?

Det er ikke lige let at købe gaver til alle. Nogle er bare utrolig dårlige til at komme med ønsker. Det betyder at du skal være ekstra kreativ. Det ikke mindst noget man ser hos en del mænd. Med mindre du vil købe ny både, motorcykel, alufælge eller kæmpe fjernsyn. Ja så har de stort set ingen ønsker.

Det er dog ikke helt umuligt at købe noget til de mænd alligevel. Faktisk så er det slet ikke så svært. Mænd har nemlig stort set altid en hobby de går op i. Det kan være de elsker at ordne haven, det kan være sport, det kan være at samle på et eller andet. Uanset hvad deres hobby eller interesse er, så kan du finde noget til dem omkring det. Her er altid en masse udstyr eller tilbehør de vil elsker. Mænd har det med aldrig at må gå ned på udstyr. 

De har som regel også en favorit alkohol de kan lide at drikke. En god flaske er altid en god gave. 

Kvinder deres ønskeseddel!

Kvinder er ret gode til at det med ønsker. De plejer at have en lang ønskeseddel med masser af ønsker du blot slavisk kan købe. Det betyder dog ikke at de ikke er vild med hvis bliver lidt kreativ. 

En gave der f.eks. er blevet ret populær er gavekort til selvforkælelse. Det kunne være hudpleje, en dag i spa, café besøg eller måske i biffen. Specielt hvis de kan have en veninde med er de ekstra gode. 

Hvis du tør kan du også gå lidt til den frække sidde. Et stykke lækkert sexlegetøj eller noget frækt lingeri du gerne vil se hende i er faktisk en god gave. Det at købe den slags til hende viser også at du ved hvad du vil. Bare sørg for at hun ikke pakker den op når familien kigger med.