Jeg er en ung kvinde på de 26 år, for 1 år siden var jeg ude i et færdselsuheld og bilen var ikke til at redde.

Det at stå uden en bil hele det sidste år har fået mig på en masse tanker, jeg har indset hvor vigtigt at have en bil var for mig.

Jeg elskede den især da jeg jo stadig er ung og har mange ting at tage mig til, derfor var det dejligt nemt at have en bil.

Nu hvor jeg har stået uden bil hele året har jeg overvejet at få en nyere og bedre bil som ville gøre mig endnu gladere.

Siden da har jeg kigget på forskellige biler i forskellige virksomheder, så her forleden stødte jeg på en bil der fanger min opmærksomhed direkte

Det eneste problem var at den var langt over mit budget, jeg havde en billigere bil før som jeg stadig var glad for, men kunne mærke at jeg virkelig var blevet forelsket i den her bil jeg fik øje på.

Jeg har fundet ud af at selvom jeg kunne nøjes med en anden bil som kunne være billigere så ville jeg ikke være helt lige så glad.

Så jeg begyndte at snakke med en af medarbejderne omkring muligheder for at få den her bil, han fortæller mig så om den her hjemmeside som jeg kunne tjekke ud.

Jeg går så hjem og kigger på den og kan se at det er noget for mig, hurtigt sendte jeg en ansøgning på Letfinans.dk og inden jeg vidste af det kørte jeg nu rundt i den nye bil.

Jeg kan mærke at jeg er blevet gladere nu, det er dejligt at kunne leve det sidste af min ungdom med denne bil.

Tak for denne mulighed.